Reparaties

Gitaar Reparaties

Onze vakmannen kunnen elke reparatie aan – van een scheur in het hout tot een afgebroken headstock. Een vervormde gitaarneck, of een fret die net wat bijgeschuurd moet worden, alles kan. Speelt uw gitaar heerlijk, maar ontstemd hij snel? Of wilt u een net wat andere sound? We installeren ook nieuwe bridges, pickups, slagplaten en tuners.

Blaasinstrument Reparaties

Blijven er knoppen hangen? Of is hij niet meer zo perfect gestemd als dat hij ooit was? Breng uw instrument langs en al uw zorgen zijn voorbij

Elektronische Reparaties

Er kunnen zo veel dingen kapot gaan aan zo’n geweldig elektronisch instrument, maar laat dat de pret niet drukken. Laat het niet verstoffen, soms kan het een kwestie zijn van een los draadje, en u hebt weer jaren plezier. Wij hebben recentelijk o.a. een Hohner Clavinet en Prophet 5 gereviseerd.


Voorkomen is beter dan genezen

Bij Muziek Wessing kunt u terecht voor reparaties en revisie van instrumenten. We hebben een reparatieafdeling voor praktisch alle soorten instrumenten. We repareren onder andere gitaren, bassen, trompetten, trombones, saxofoons, violen, cello’s maar ook synthesizers en stage piano’s.

Wil je meer weten over een reparatie of aanpassing aan je instrument? Kom dan langs voor een gratis offerte.

Een jaarlijkse afstelbeurt voorkomt vaak grotere problemen (en kosten!). Voorkomen is beter dan genezen, ook bij muziekinstrumenten. Zo zijn bijvoorbeeld de kosten van een volledige revisie vele malen hoger dan die van een preventieve ingreep.

Een indicatie van de kosten voor nazien en afstellen zijn als volgt:

Akoestische Gitaar vanaf € 15,-*

Elektrische Gitaar/Basgitaar vanaf € 29,-*

Trompet / Bugel / Trombone / Cornet etc. vanaf € 19,-*

Altsax / Tenorsax / Sopraansax etc. vanaf € 29,-*

Elektronische Apparaten vanaf € 25,-*

* Exclusief onderdelen en onder voorbehoud van ‘verborgen gebreken’.